Laden...

Retourneren

Terugsturen
Als één of meerdere artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt een gedeelte of de gehele bestelling IN OVERLEG binnen 10 dagen terugsturen naar:
 
Slijterij Wijnhuis Gerrit van den Bos
Noordbargerstraat 11B
7811KE Emmen


Geld terug

Zodra wij het artikel in goede staat terug ontvangen hebben, krijgt u van ons per mail een ontvangstbevestiging en zullen we het geld z.s.m. terug storten op uw rekening.

Als u een gedeelte van de bestelling terugstuurt zullen wij het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terugstorten. Als u de gehele bestelling terugstuurt zullen wij het volledige aan ons betaalde bedrag (aankoopbedrag + verzendkosten) z.s.m terugstorten op uw rekening. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening.
 
Heeft u 21 dagen na de bevestiging uw geld nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.


Let op!

Zodra u de bestelling heeft ontvangen bent u verantwoordelijk voor de artikelen. Als u iets terug wilt sturen moet u er dus ook voor zorgen dat wij de artikelen in goede staat terug ontvangen. Dat betekent compleet, niet gebruikt, onbeschadigd en voorzien van originele verpakking. Als de  teruggestuurde artikelen niet aan deze voorwaarden voldoen, blijven de artikelen uw eigendom. Wij zullen de artikelen naar u terugsturen en de gemaakte kosten in rekening brengen.
 
Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt worden ( Dit kan het beeste in de door ons geleverde verzend doos.) en dat het pakketje voldoende gefrankeerd is. Pakketjes die niet voldoende gefrankeerd zijn kunnen wij helaas niet terugnemen!

Voor extra zekerheid raden wij u aan om het pakketje verzekerd versturen, het pakket is dan verzekerd voor verlies en beschadiging. Bovendien krijgt u een verzendbewijs en moet de ontvanger (wij dus) tekenen voor ontvangst.