v

Contact

T 0591 - 61 49 31
E info@slijterijvandenbos.nl

Noordbargerstraat 11b

7811 KE Emmen
Drenthe - Nederland

Assortiment

Ruim assortiment aan dranken

Ruim assortiment aan dranken

Ons assortiment bestaat uit ruim 5000 soorten drank. We hebben 600 soorten wijn, 1200 soorten whisky, 250 soorten rum, 300 soorten speciaal bieren en een groot assortiment aan binnen en buitenlands gedistilleerd. In ons assortiment hebben we ook veel exclusiviteiten.  Bij ons kunt u terecht voor een fles wijn van € 5 tot € 400. En whisky van € 15 tot € 1800.  Zo hebben we voor elk wat wils.

Wijnen

Zoekt u een wijn bij een gerecht, een wijn om echt van te genieten of een lekker slobberwijntje om samen met vrienden te drinken, bij slijterij van den Bos hebben we het allemaal. In ons brede assortiment wijnen (ruim 600) vindt u wijnen uit een groot aantal verschillende landen. Kunt u zelf geen keuze maken dan geven wij u graag advies.

Whisky en Rum

De verschillende soorten rum uit verschillende delen van de wereld mogen natuurlijk ook niet ontbreken in onze winkel. Ook voor whisky bent u bij ons aan het goede adres. Met de 1200 soorten in ons assortiment kunnen wij u bijna altijd een whisky adviseren naar u smaak.
Bekijk ons assortiment op exclusievere whisky’s op www.rumenwhisky.nl